Biarritz i bilder

 
 
En grym vecka! Gillar att jag faktiskt åkte, hade ångrat mig annars. Bodde i vanen i två dagar, sen in på hostel. Första natten på hostel va heemsk! Så varmt att jag trodde jag skulle svimma. Nissen i sängen bredvid snarkade så högt att hela rummet skakade. Inte ens iPoden överröstade honom o jag sov cirkus tre timmar. Tacka gudarna att snubben flyttade ut dagen efter.
 
Vi lyckades fastna i sanden med vanen och fick putta rejält, men kom loss. Förutom det har allt flutit på smidigt. Ultrasol första två dagarna, sen lite molnigare, men varmt o skönt iaf. Har sett nya stränder nästan varje dag, chillat o badat o spelat fotboll o surfat. Staden Biarritz är riktigt mysig. Blev restaurang och barhäng nån gång, strandhäng nån annan.
 
Men det där med surfing, det var inte sista gången vill jag lova! Jag var ju så grym att brädan kändes lite mesig, så surfade iväg på en delfin med hajar jagandes i hälarna. Men delfinen var snabbare och vi flög in till stranden oskadda. Jo, för det var en flygande delfin. En limegrön en.
 
 
Och imorgon flyttar jag till Estocolmo, den anrika hufvudstaden av Svearike.

I korthet

Hemma i lkpg efter en grym vecka! Mkt ravioli o chili con carne på burk, och en himla massa baguetter har slunkit ner. Försökte lägga in bilder men är inte så haj på de här med iPhone än. Och att sätta på min otroliga dator tar en dryg kvart, känns lite overkill. Blir målande och att träffa fölk innan flyttlasset bär av till estocolmo. Kanske ska försöka mig på att få ett jobb också. Blir provjobb snart på Ballbreaker iaf, verkar nirre.
Träffade linsods valp Melker, huuuur söt som helst! Är grymt sugen på att skaffa hund, även om de måste dröja ett antal år, är ju inte så stabil i min tillvaro. Nattinatti!

Biarritz untz untz baby

Befinner mig i Biarritz i nordvästra Frankrike, kust mot Atlanten o gräns t Spanien. Danni o Pontus har hyrt en van som vi glider runt i. Cruisin and bruisin. Surflektion igår o de gick ju som väntat - mkt plask i vattnet i lite stå på brädan. Men fy satan va skoj!! Mer surf idag o imorrn, sista dagen.

RSS 2.0