Närminne?

Nu på g till 84an och träffa los odalgatebarn , myspys. Känns som det var länge jag drack en blå kopp te , så får väl hoppas på några sådana ;)

Det var något jag hade tänkt skriva, men hann glömma bort det den lilla stund det tog att gå upp för trappan , haha :P det första som försvinner när man börjar bli gammal är närminnet , det andra är synen och det tredje är närminnet ;P oj vilken otroligt rolig humor jag haaaar !!! :D:D:D :P

Så sant så

If you never try you'll never know

Bild

Kom på en grej. Länge sen det kom en bild nu ju , det får vi icke glömma ;) här kommer en gammal en , haha , en riktig tuffis ju ;D


Lady och Lufsen ;)

Idag har varit en riktig chilldag , som så många andra dagar direkt efter partyparty. Igår var btw riktigt trevligt måste jag säga , förfest med moe, therese, emilia och karro (johanna var där en sväng också ;P) o sen iväg till plaza på 18årsfest där många roliga människor redan infunnit sig. Det var kul, även om slutet blev lite tråkigt, men då kunde jag gå hem till min sköna madrass hos syster-yster, precis när jag själv ville, utan att tänka på busstider, någon som skulle hämta eller någon annan som skulle med. Det var grymt skönt :) Gillar det där med frihet ;)

Men varför är det alltid så att när man har som mest att plugga på , så pluggar man som minst? Det gör i alla fall jag, det känns så oöverkomligt på något sätt.. Så dagen har bestått av filmtittande, chillande vid datorn, hundpromenad i det härliga mörkret och en varmt mysigt bad.

Haha, förresten, kollade på Lady och Lufsen, lite gullig film måste jag säga, diggar ju disney. Gillade något Lufsen sa där till Lady (inte exakt citat): "Bortom alla staket och stängsel finns en hel värld där två hundar kan hitta på vad som helst. Och se bortom bergen, där borta väntar kanske äventyret."

Oh shiet jag vill se världen, jag vill inte vara fast här i lilla linköping och tvingas gå i skolan och så. Jag vill resa, uppleva, äventyra! Men nu är det som det är, ett och ett halvt år kvar, sedan ska jag ut i världen :D Så tills dess får jag vara nöjd med det jag har här, och det är inte fy skam det heller, alla härliga vänner, kul träning, världens bästa hund och familj och en finfin klass ;) Men nu måste jag läsa engelska-boken, things fall apart (bara ja som hör ironin va?), så blir inget mer för idag!


Ändra dina tankar...

Pappa har en kalender där det längst ner står en massa kloka citat. Jag satt och läste några en dag, och vissa är faktiskt riktigt bra. Den här veckan skulle nog  "Ändra dina tankar och du ändrar på hela din värld" passa in bra tror jag. Tänk på saken. Tänk en gång till. Det finns alltid flera sätt att se på saker och ting, och jag tror att det är viktigt att kunna tänka om.

Att kunna se ljuspunkterna i tillvaron, att hitta det positiva. Lyckas man inte hitta något positivt med att t.ex. plugga till ett prov, kan man ändå förändra sin syn på pluggandet. Istället för att tänka att det är så hiiimla jobbigt och så hiiimla tråkigt, kan man ju försöka fokusera på att bara göra det som ska göras, för det blir inte bättre av att tänka att det är tråkigt, svårt eller jobbigt. Tvärtom, om man hela tiden intalar sig att det är så tråkigt, självklart blir det tråkigt då.

Jag lever såklart inte alltid som jag lär, vem gör liksom det? Men det är bra att kunna inse att man faktiskt kan förändra sin tillvaro och sitt humör bara genom att ändra sina tankar, att se saken på ett nytt sätt.

Tack för mig!

Äpplen

Som många säkert vet så är jag ett riktigt äppel-fan, så här kommer några bilder som jag tog nyss på min favoritfrukt. Vem kan motstå något som ser så gott ut ? ;P

  

Bilder

Här kommer lite bilder från en promenad med eva och nemo i skogen bortom bergen för ett tag sedan.

   
  


Nu så!

Okej , jag tror att jag fattar Human nu. Eller vad jag har läst mig till så är det helt klart dancer. Som jag har förstått det syftar det ungefär på en marionettdocka, ni vet en sådan som har en massa snören som man drar i för att få den att dansa och liknande. Det förklarar också singularformen, det menas som en art och inte som individer liksom. If you hajar ? ;P

"Are we human or are we dancer." Jag har tolkat det som att det handlar om frihet. Att vara en människa innebär att ha ett liv och ett val, att vara "dancer" innebär att vara kontrollerad av snören. Hela låten i sig är väl att han är döende och vill släppa taget, vill bli fri? Humm, knepigt det här, men hoppas ni förstod vad jag menade? :)

Human - The Killers

Hörni, nu har det varit så mycket snack om huruvida The Killers sjunger dancer eller denser i låten Human, och i så fall, varför de sjunger dancer och inte dancers. Det finns en hel del delade meningar om detta , men jag återkommer när jag har kommit fram till något. Men än så länge tror jag på dancer för att det har stått på flera ställen att The Killers sagt det i en intervju och någonstans läste jag att det står så på deras hemsida. Den som lever får se helt enkelt ;)

Btw, det är ishalka idag så simma lugnt allihop och gör inte som mig! ;D

Danni 19 år :)

Igår fyllde min Danni-boy 19 år :O Tänk vad gamla vi blivit! Men i alla fall, det firades med tårta i goda vänners lag. Därefter blev det lite spel, bl.a. twister, där regerande stormästarn Linsod visade vad hon gick för :)

  
  

RSS 2.0