Våglöst..

Igår var det absolut platt. Inte en våg! Så på vår lektion simmade och paddlade vi. Det var min lediga dag så jag hade tänkt surfa hela dagen. Bra plan. 

Vi gick till 'the rock pool' istället. En liten pool i klipporna precis bredvid vår grann-strand. Hoppade o badade. Himla mysigt!









Imorse vare surfbara vågor igen, yeeew!
Och så fick jag ta bort mina stygn idag. Och det har kommit en yoga-tjej hit så vi yogar på stranden några kvällar i veckan, välbehövligt. 





Midsommar!

Sitter med ett stort vitt plaster pa hakan. Igar morse lyckades jag bli smashad av en vag och fa surfbradan upp i hakan. Blev ett par ordentliga bakatkullerbyttor i vattnet. Jag tog det sakra fore det osakra och paddlade in till stranden. Markte da att det blodde lite. Tankte att det ar nog bra att jag gar tillbaka och tvattar saret.
 
Val tillbaks i campet fick jag hora att jag tydligen hade ett hal i hakan. Rengjorde ordentligt men avvaktade tills idag. Magkanslan sa att jag borde aka till sjukhuset. Kom nyss hem darifran med tre stygn, sa det var val tur att jag akte in. Far inte va i vattnet i ytterligare tva dagar. Det suger! Finns inte mycket annat att gora har, jag har redan blivit deprimerad haha. Nejda. Men det ar himla trakigt! Och ja, lite ont gor det ju ocksa.
 
Aja, annars flyter livet o allt ar tiptop! Fick lite hemlangtan igar nar jag sag allas bilder fran harliga svenska midsommar. Men jag trivs fortfarande bra har pa surfcampet!
 
 
 
Igar gjorde vi svenskar en midsommarstang! Sen samlade vi allihop och lekte stafettlekar. Hoppa sack, apelsin mellan pannorna, pennan i flaskan, irlandsk julafton och spracka ballong-leken. Sen fick vi alla att dansa runt stangen. De tyckte vi var ganska dumma i huvudet, men alla hade kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stora vågor och delfiner

Igår morse var en fantastisk surflektion! Spöregn och lagom stora vågor som gick min väg!

Därefter har vågorna vuxit och jag har mestadels spenderat min tid på att paddla över de för mig gigantiska vågorna. 1,5-2 meter låter kanske inte så stort men ligger man på en bräda o tittar upp på en vägg av vatten som kommer emot en, då är i alla fall inte jag speciellt kaxig. Men de kittlar kul i magen dock, när man te sig över och får den där berg- och dalbanekänslan. 

Så en himla massa paddlande. Att ta sig ut, att paddla på en våg, att ta sig ut igen och att inte driva med vinden. Oj oj oj. Trött i axlar och övre rygg, jajebjörn!

Både igår och idag hoppade en delfin precis bredvid. I såna lägen önskar man att man hade en kamera med sig ut. 

Annars har jag varit förkyld men är på bättringsvägen. Dagarna rusar förbi. Tidiga morgnar och tidiga kvällar. Middagen är klockan 18 och efter det brukar vi ofta kolla film eller bara hänga nån timme o sen gå till kojs. 

Jag har inte mycket bilder så det blir inte så roliga inlägg men jag slänger upp det jag har här i mobilen. :)

Arrawarra Beach, där vi bor


En del av folket, plus minus några som åkt/inte var där när fotot togs


Hejdå-foto innan Lotta lämnade oss för två veckor sen. Nu äre bara jag, Nat och Issy kvar från team Sweden. 

Kan inte va soligt varje dag. Igår när jag jobbade var jag tvungen att springa o gömma mig under tak för att inte förstöra kameran. 



RSS 2.0