Duktigt Emmplutt!

Oh yeah! Idag har jag städat, städat och städat lite till! Det har blivit så fint så! :)

Nu förtjänar jag en stund framför tv:n med en melon eller två.

Ikväll får vi se vad som händer, men ska lägga mig tidigt. Imorrn ska jag upp 6.45. Fotbollscup som gäller! Härligt, jag som är så morgonpigg. Men fotboll är kul.

Visste ni förresten att livet är livsfarligt? Ingen har ju överlevt. ;)

Städdags?

Jag har kommit på varför jag är så hungrig jämt och äter så mycket! Jag tar igen alla de år när jag var liten och inte åt nånting alls knappt ;) Så mycket att ta igen liksom!

Men hellre tjock, mätt och lycklig än smal, hungrig och olycklig ! ;)

Nu börjar det bli så skitigt här hemma att jag snart inte står ut längre. Då har det gått långt. Typ som att man kan skriva sitt namn i dammet. Kanske dags att ta tag i det. Imorrn.


5 år sedan

Idag har Linsod och jag kört häst. Det var kul.


(Gammal bild)

Sen var jag ute och sprang. Det var inte lika kul.

Snart kommer Karro m.fl. för att grilla och chilla. Det ska bli kul.


Tänk att idag är det 5 hela år sedan. Känns inte så. Lilla Molle-Bolle.

Gårdagens outfit


Skvaller

Jag har aldrig riktigt förstått mig på det där. Skvaller. Varken bland kompisar eller om kändisar. Speciellt inte kändisar. Jag kikade igenom Aftonbladets Klick nån dag. Britney Spears äter vad det nu var, lämnar bara kvar två potatisar. Ett par (vet inte vilka) är som vi! De delar på en pizza! OMG!! Asså det här är stoort, sätt in extra nyhetssändningar, de delar på en pizza!

Snälla rara bella klara.

Bilder

Dagen har bestått i så roliga saker så! Uppackning av väskor, tvättning av kläder, städning. Men några timmar gick åt till att sola också , första gången på länge nu! :)

Det bästa och värsta med att resa bort är att komma hem. Skönt att få sova i sin egen säng, duscha hur länge man vill och gå på fräscha toaletter. Men samtidigt saknar man det. Jag saknar att sova i folkabussen, gå till campingen, börja fest mitt på dagen, kolla på massa bra band och träffa härliga, glada och fulla människor. T.o.m. klottret på benen och armarna saknar jag litegrann, även om det såg förjävligt ut.

Känns som man ska tillbaka, samma känsla som efter alla resor. Känns som man blivit litegrann en annan människa. Aja, det va kul, det ska jag göra om, men nu ska jag inte tänka tillbaka så mkt, det som varit det har varit, nu tänker jag framåt! Ikväll blire att träffa karro-barro en sväng, inte fel inte!

Som sagt, inte mkt bilder tagna, mobilen hade slut på batterier mest hela tiden. Dessutom tänkte jag inte så mkt på att ta kort, men detta är bilderna jag har:


Vårt hem i fyra nätter


Lekte på bilgrannens tak en dag



Vi är coola


Gris


Moe skar sig på gaffeln när hon skulle göra hål i en flaska


Så det börja blöda


De rena skorna fick stå och torka när solen tittade fram


L.W


Fråga inte vad människan gör, men promenad "hem" till parkeringen


Denna bild kan få beskriva festivalen: smuts, öl och folkabussen


Och musik såklart!

Av med oskulden

Äntligen har det hänt. Första gången. Det var vått och kladdigt, i början en lite konstig känsla, men jag vande mig snabbt. Slutet var helt magiskt! Det var både bättre och sämre än jag hade tänkt mig, men jag ångrar ingenting! Det här är definitivt nåt jag kommer göra om. Japp, nu är jag av med festival-oskulden!

Marran och Emilia åkte folkabussen medan jag åkte på våra tågbiljetter som vi redan köpt. Vilken tur att de tog bussen! När jag sitter på tåget ringer Marran och ber mig leta reda på ett tält i Hultsfred. Tjena lena, den som varit i Hultsfred vet att stan är inte stor alltså. Så inget tält hittat. Vårt tält som vi lånat av johanna var nämligen mögligt. Väldigt mögligt!

Så vi bodde i folkabussen på parkeringen, ca 20 minuters gångmarsch från campingområdet. Men det var riktigt mysigt, och grejerna höll sig torra! För vädret var ju inte det bästa alltså. Det var väl någon dag vi slapp regnet helt, och igår kväll tittade till och med solen fram , men annars vare mycket regn.

Vi såg inte alla band jag hade tänkt, men många iaf :) The Killers slog alla! Fett grymt! Lasse Winnerbäck blev det tre kvällar också, han är ju alltid mysig. Franz Ferdinand, Kings of Leon, Maja Hirasawa (stavning?), Hello Saferide, Petter, Promoe, Thåström, Mando Diao, The Sounds .. ja lite blandat, vissa bättre än andra om man säger så.

Annars hängde vi lite i campet där vårt sk tält stod (eller snarare låg), eller så gick vi runt och träffade kul människor. Alla var så goa o glada , det var härlig stämning alltså. Nej, jag gillart! :)

Fast idag när jag kom hem var det underbart med en lååång dusch , det har jag verkligen saknat. Jag hade tänkt duscha iaf minst 2 grr, men Marran och Emilia tvingade mig att inte duscha en enda gång! Usch, det var det jobbigaste. Nästa gång ska jag ta med nån lite renligare också, lite mer som mig, då blir det perfa ;)

De få bilder som togs kanske kommer upp nån dag, men blev inte mkt kan jag tyvärr meddela. Den här festivalen är dock ett minne för livet, helt obeskrivligt skoj! Nu ska jag ta och chilla lite grann, kan behöva en lugn kväll ikväll!

RSS 2.0