Hittade en fin bild

Sitter på kontoret på taket och fixar elevernas dvd med filmer och bilder från kursens gång. Hittade denna gamla goding från Lucia. Måste varit det bästa lusse-tåget i historien. Synd att jag inte vet hur man lägger upp filmer i bloggen.


Photo shoot på stranden

Sigge McKrax är nu endast ett minne blott. Han har försvunnit och vi får hoppas att de som snodde honom (vår troligaste teori) tar väl hand om honom. Det är tomt o tråkigt utan lille Kraxen.

Vi hade ju en photo shoot för sisådär en månad sen. Lite elever, lite lärare o lilla jag. Bilder för reklamblad m.m.
Jag har kommit över några o de är rätt snygga faktiskt. Ett litet smakprov:


EBS PARTY BOOAT!

I LOVE THIS BOOAT! AWESOME!!

Haha. Riktigt rolig partybåt idag.



Sista bilden var när tim tog över kameran. Blev många tuttar och rumpor då. Jäntorna är ju så lättklädda.

Ska man ha mössa?

Som sagt, poolparty i fredags. Blev lugnt som förutspått. När jag slutade jobbet klockan tolv åkte jag hem o la mig i sängen med entourage.

Fredrik hittade en kattunge som för tillfället bor på vår balkong. Balkongen har en trappa ner så lille Sigge McKrax kan gå när han vill. Men han gillar oss. Om man gosar med honom i sängen kryper han alltid tätt tätt intill i nacken. Skitsöt. Inte lika söt när han kissar på täcket elr bajsar i soffan dock.

Ingen ölfrisbee för min del o inget bangla denna helg. Mkt entourage och marabou digestive däremot. Naajs!

Slänger in lite bilder senare. Tjingtjong långkalsong, vilket ja inte behövt ha på mig på väldigt väldigt länge. Inte ens behövt fundera.

Mat

Undrar vilken strand vi ska till idag? Eller blire bara poolen? Ser allt lite molnigt ut. Hursom, nu äre lunch :D Sånt gillar jag. Oh shit de blir chicken satay! Ultragott.

Imorrn ska vi ha poolparty. Kommer nog bli lugnt, de verkar rätt segstartade. Inte mig emot, så länge nån vill stå i poolen o kasta boll med mig är jag glad o nöjd.


Jag heter Humle!

Jag heter Dumle! Varje söndag träffas vi- i kapten Dahlbäcks- skafferi!

Det blir dag nummer två på kata beach. Tänkte ja skulle sluta va blekfis. Bor ju ändå i thailand.

Frida åkte tidigt imorse. Ullis åker om en vecka. Det blir tomt här. Tur att Lise o Sofie stannar. Och Fredrik dårå ;)

Känns som att saker o ting börjar gå mot sitt slut. Den här kursen är på bara 30 elever, hälften av tidigare tre kurser. Jag har en och en halv månad kvar, men det känns som ingenting. Nu ska jag jobba så lite jag kan och uppleva så mycket jag kan! Ska försöka ta dykcert snart.

Jag fredrik o några elever hänkade tim på thaiboxning igår. Träning alltså. Det va sjukt kul!! Och tränarna tyckte jag hade power :D wiie! Det va inte sista gången jag gjorde det.


Snart hemma hos grisen igen. Svensk vår och sommar, härligt!

Veckan i bilder

Skulle lägga in lite bilder på facebook. Slutade med att jag kollade igenom ALLA mina bilder. Det är en del. Men satan i gatan vilket roligt liv jag har haft! Och mer ska det bli. Det kan ni ge er på!

Lämnar Patong bakom oss o åker till Freedom Beach


Åka kanot i grottor o besöka James Bond Island som riktiga turister

Så kom regnet- men lika glada va vi!


Lördagstraditionen- Ölfrisbee!

RSS 2.0