Kuala Lumpur!

Tjingtjong!

Befinner mig på ett litet hotellrum i Kuala Lumpur i Malaysia. Inget fönster och en dusch mitt ovanför toan, men det funkar! Trodde det skulle va värre. Hoppas bara jag lyckas få in sladden i kontakten nån gång för batteriet på denna super-dator är inte det bästa, och i två dygn är datorn min enda vän. Så blir kanske lite mer action här i bloggen när jag blir som mest sällskapssjuk.

Ska ju alltså fixa mitt visum, för den som inte fattat det.

Så det får väl bli nån sorts sightseeing imorrn efter ett par timmars väntan på ambassaden. Jag tror jag har blivit lite mer vuxen- ve o fasa! För när vi var i Prag, systrarna tre, gick eva runt med en sån där turistbok o berättade saker om platser vi var på o ville se vissa saker. Jahaa! sa jag, inte alls sarkastiskt, när hon sa nåt om nåt.

Men nu helt plötsligt är jag intresserad av platserna jag besöker. Läste en resebok innan Bali, och nu googlar jag KL för att få lite info om stan. Vad är det som händer? Satt för övrigt och kollade på På Spåret med fredrik igår kväll, laggande SVT Play, men vi kämpade oss igenom det. Behöver jag säga mer?

Nirrenirrenirre

Idag var en himla skoj dag!!

Ida o jag körde fyrhjuling, red elefant och åkte forsränning. Plus att vi tittade på vattenfall och matade apor.
Allt va grymt, utom möjligen det lilla vattenfallet skocken turister var tvungen o trängas vid.

Fyrhjuling, det va gryymt. Hade velat brassa på lite mer när vi åkte över sanden på slutet, efter djungelturer och floden, men fick slira runt o öka farten lite iaf.

Forsränning var verkligen riktigt awesome! Kållerado gånger tusen. HUR KUL SOM HELST! Det måste göras fler gånger. :D


Lite starstruck, finbesök o sjukdomar

Fredag och välkomstmiddag på karon. Riktigt najs blev det!
Badade, körde stafett, grillade, max o john spelade gitarr. Släppte upp såna där facklor i luften.

Sen barrunda på kvällen. Grabbarna, viking, nus o rock city. Riktigt lyckat!

Ida Limberg kom in på skolan vid nio-tiden på kvällen, ska va här en månad. Wiiie! Himla skoj!!

Och utanför rock city träffade vi calle kristiansson från idol. Han skulle precis åka tillbaka till sverige, men känner frida lite grann (kristianstad liksom, alla känner alla). Blev nästan lite starstruck, han va ju min favorit. Verkar trevlig!

Har varit sjuker sen dess, illamående o ont i magen. Förutom ett sjukhusbesök pga naglarna låg jag i sängen o kved hela dagen igår. Men idag måste jag jobba lääänge. Frida ligger på sjukan för hon råkade köra in sin fot i ekrarna på moppetaxin igår- smart tjej?- o blir kvar iaf tills imorrn elr tisdag. Stackarn.

RSS 2.0