Börjar bli sentimental

I fredags åkte vi till phi phi, va en mysig ö utan bilar. Kändes lite medeltida sådär. Chillade på stranden en sväng på kvällen, men ett par schletna tjejer gick o la sig tidigt när de andra festade hårt. Dagen efter blev det shopping, sol och bad och sen tyckte vi det räckte så vi var ett gäng som åkte hem igen. Hem. Känns så nu.

Så har man börjat säga hejdå till folk, känns sjukt. Har bott o levt ihop en månad, plötsligt är vi inte så många kvar längre. Typ 10 kanske. Lördagen bjöd på en hederlig kväll på bangla road. Igår en trött dag vid poolen och tidig kväll.

De nya började kursen imorse, kändes knas o gå förbi o se. Men idag blire jobbsökning, kan hända att vi jobbar på Famous snart, en stor nattklubb här i patong. Tänkte bjuda på lite bilder men stranden lockar mer. Hörs!

Hejhopp

Vet inte var jag slutade. Tänkte bara säga såhär: ETT STORT FETT A.

Snabbis

Vet att ni saknar mig så mkt där hemma så skriver lite snabbt här dårå. Alla prov är avklarade, freepour igår gick piss men resten tror jag nog funka finemang så hoppas det räcker till ett A. Det får vi veta imorgon. Då väntar storstädning och diplomutdelning. På kvällen blire avslutningsmiddag uppe i bergen med grillbuffé, någon är taggad jao.

Kan bli en kväll på karon beach i solnedgången innan en tur till bangla, om solen tillåter. Den har sett lite surmulen ut ett par dagar nu, vilket iofs passade när plugghästarna satt inspärrade. Nu däremot vill vi schteeka tack.

Kan bli en tripp till phi phi i helgen med de flesta i gänget, sen flyttar emma, angie och ida in hos glenn i 403. Tre av oss tänkte söka lyckan i bartenderlivet här i patong nån månad. Om jag blir godkänd vill säga. Det blir jag. Det kör vi på. Och nu kör vi. Hejhopp!

Sa wa dee ka, eller hur de kan stavas?

Det betyder hej.

Jaa ni. Det närmar sig nu. Slutet. The end. Shit cheese fries. Lite vemodigt. Tiden bara springer. En vanlig skoldag kvar, två dagars prov, städning o avslutningsmiddag på torsdag o sen äre finito.

Fick stå i baren igen en sväng i fredags, wiihuu. Galet. Utgång på det vilket gjorde att lördagens poolparty på Famous tak kanske var lite segstartad. Tre playboybrudar hade photo shoot, bl.a. playboy of the year, jillian (?). Hon hade en date med vår, hm, ja vad kan man kalla zeb, hotell- o baransvarig?

Men iaf, det blev en riktigt najs lördag i poolen, trots att vi missa hugh hefner med typ tio min. Han skulle kommit vid fyra, men vi gick vid sex-tiden o tio min senare dök snubben så klart upp. Ida skulle ju fått stå bredvid honom o filmat till trailern o allt. Lite småsurt kanske.

Käkade sushi för andra gången också, det är ju sjukligt gott, varför har jag aldrig ätit det förut? Och på kvällen var vi hos lärarna och lirade beerpong innan vi återigen begav oss till bangla road, bargatan här i patong. Som jag fortfarande inte skulle hitta på om jag skulle gå ensam. Barer överallt.

Vi fick dj:n vid nou's bar o spela hang on, o hela gänget kom igång med den finfina dansen á la dempa.


Roligare än så här får ni inte läsa idag, för nu måste jag pluggapluggapluugga. Typ 85 drinkar och så ska vi ju veta saker om spritframställning, vodka, rom, tequila, whiskey, cognac, armagnac, öl, vin, likörer.. ja ni fattar, det är en del.

Rubriker oså, överskattat

Har börjat ömsa skinn på ryggen, tänkte det kunde va en kul grej liksom. Händerna är russin, håret en tufs och benen ett enda stort blåmärke. Rösten är iaf tillbaka efter ett par dagars tillfälligt avbrott. Lökig och osminkad går man runt, fräsch som en kokosnöt i långkalsonger. Men bryr sig som en geckoödla?

Känner mig hedrad, blev tydligen utsedd till veckans göteborgare, en riktig ära. Kanske inte borde promota det egentligen, med tanke på anledningen..

Sol och kanske 35 grader om dagarna, vad säger vi om det Sverige? Som en räkmacka med marmelad.

Att skolan tar upp all vår tid behöver ju inte nämnas. Då blir ni kanske inte lika avundsjuka.


Snodde lite fb-bilder, som den tattare jag är. Avundas bäst ni vill:







Kändis snart då

Så kommer då äntligen mina 5 minutes of fame. Jag och fem tjejer till blev intervjuade och filmade till nån reklamfilm för EBS idag. Inte alls töntig kände jag mig. "Jag valde EBS för att ... Vill ni bli bartender borde ni välja EBS för att.. BOKA NU!" lol. Kan få autografer när jag kommer hem sen.

Citat falukorvs-Ida: "Det finns två saker som luktar fisk. Det ena är fisk."

Partycruiser o så

Tjingelitjongeli igen då!

Trött så skriver kort. Minns inte var jag slutade, men liket lever fortfarande så att säga. Mkt fest och mkt plugg, mkt sol och mkt svett. Drinkarna blir fler och fler, tempot skruvas upp och emmplutts hjärna hänger inte alltid med. Men kul, det är det fortfarande minsann!!

I onsdags blev det som sagt öl-frisbee på stranden, lite bad och bananbåt. Nirrenirre. Utgång på kvällen, men en tidigg hemgång för mig och ida. På vägen hem dansade vi loss framför scenen på nån restaurang och fick applåder av samtliga gäster. Jag vet, vi är grymma.

Idag vare partycruiser som stod på schemat. Efter provskrivning och storstädning uppe i baren fick vi provsmaka alla veckans drinkar, sen bar det ut till havs i ca 6 timmar. Fest, hopp och bad, snorkling och dryckespel, kan det bli annat än bra? När EBS har korkat upp, då äre fest, då äre fylla, när EBS har korkat upp.

Sen förferre hemma på 303 faktiskt, och så utgång såklart. Emilia och jag tog en tidig kväll, hemma vid ett-tiden. Då blev det en magnum-glass för undertecknad, wunderbar. Ska också framföra att emilia är grym på att rocka till riktig rock på rock city, mitt nya favorithäng där de har live-band med kända hårdrockslåtar. Hon är även duktig på att häva, så jag slipper skämmas över henne. Det var viktigt att det kom fram.

Nu orkar jag inte skriva mer för nu tror ja jag somnar här på golvet. Vill ni se bilder o läsa mer, kika in på:
villanbydempa.wordpress.com. NATTI

Hallihallå

Shoo! Liket lever. Det här med bartenderskola i thailand är tamejfan det bästa jag hittat på. Ibland är jag inte dum jag. Trivs som fisken i vattnet- och vi vet ju hur mkt jag gillar vatten. Vatten vatten bara vanligt vatten. Massa sånt stänker runt i free pouring-stationen. Tvåor fyror sexor höger vänster reverse dubbel helikopter, ja man blir ju alldeles snyrrig i bollen. Och alla dessa förbaskade drinkar. Börjar bli mkt i huvet nu, och snabbt skare gå.

Men imorse vaknade jag en timme innan klockan ringde, pigg och glad skuttade jag upp och pluggade lite extra bara för jag var så tagg på skolan att ja inte kunde sova mer. Den ni. Har aldrig hänt förr. Hittade ett litet gym idag också, sisådär fyra maskiner, bänkpress och hela två hantlar! Skönt o få pumpa litegrann iaf. O en sväng till stranden blev det innan det var dags för dusch, restaurang och så nån timmes plugg. Åt lite sushi för första gången, gött mos jao.

Taggar onsdag med halv skoldag, sen stranden då jag äntligen ska få åka jetski o kanske en eller annan bananbåt. Och öl-frisbee mot lärarna. Och därefter ska vi till taco-buffén som vi längtat till en vecka snart, haha. Jag o ida, vi gillar mat vi. Och bad och bus och rock och sprit. Har sagt det förr, säger det igen, vilket jäkla härligt gäng vi hamnat med här!

Nattinatti


RSS 2.0