En sån där thailändsk update

Eeey! Varmt och skönt är Thailand, trots en molnig dag. Lite regn har vi fått se också. Blev ett par timmar på stranden efter en välbehövlig sovmorgon.

Åkte hemifrån torsdag kl. 16, kom hit till hotellet/skolan 20 på fredagskvällen thai-tid, dvs 22 timmars resa. Rätt möra var vi. Engelsmannen bredvid mig på planet tyckte tydligen vi kände varann tillräckligt bra för att sova mot min axel. Alla resor gick tiptop och vi är faktiskt inte ens osams än, jag o emilia.

Men en sak jag funtat på. Hur kan tjocka människor åka flyg? Då menar jag riktigt tjocka. Ett mysterium. Och sen, en till grej. Om planet fäller ut nödlandningsgången får man inte ha högklackat. Men alla flygvärdinnor måste ju ha det? Lite onödigt va?

Tur att emilia är med mig, för jag hade ju varken adress eller nr till skolan. Nu har vi käkat lite här nere i baren under rummet, tagit en öl och börjat lära känna ett par söta flickor. Jag o emilia bor för tillfället med en annan tjej, ska tydligen komma en till. Håkan sitter för övrigt och snackar i vår soffa haha. EN KÄNDIS, wooooow!

Nu kör vi utgång. Höres!

Sentimentalt?

Jaadu vad kan jag säga? Dessa månader vi har haft tillsammans har varit helt fantastiska! I början kunde jag helt enkelt inte få nog av dig. Men som alla nyförälskelser svalnade den känslan något och ibland kunde jag vara riktigt trött på dig, du blev helt enkelt FÖR mycket. Jag tror att även du tyckt att jag varit lite jobbig stundtals när jag trampat ned på dig. Men jag hittade alltid tillbaka till den där lyckliga känslan som du så ofta ger mig, och idag har vi haft en underbar promenad i solskenet du och jag.

Det kommer finnas stunder i värmen när jag kommer sakna dig, och även fast du kanske inte finns kvar här hemma när jag kommer tillbaka om två månader, vet jag att vi kommer ses igen och ha många fler roliga stunder tillsammans! Hejdå snön!

Kladdkaka och pepparkakor

Ae jäklar ni. Den där väskan börjar bli läskigt full. Hm. Får nog packa om imorrn. För än är inte alla grejer i på långa vägar. Och det finns inget jag kan undvara- packa om packa rätt! Så måste ju alla converse få plats på hemvägen.

Ja stackars lilla mig. Vilka problem jag har. Thailand i två månader, fifan. Inte lätt när det är svårt. Som att sy i läderskor. Men emmplutten fixar! För det vill ju gärna bli bra när jag gör något. Även om det handlar om att sy. My favourite sysselsättning. Det var ju ett visst par gladiatorskor som gick sönder på en viss kräftskiva i augusti, hur nu det kom sig..


Hur ser man att en bil är från Jamaica?


På reggae-streringsskylten.

Det där med minnet

Tror jag ska lära känna den där Måtta och börja ta med honom på fester så jag kan dricka med honom. Emilia och Tranås dög ju inge vidare. Körde för många hutt-trick. Hutt hutt. Det ska ju vara eine. Inte fler. Och ja, alla ni som känner Therese Berndtsson, numera går hon under namnet Tranås, av okänd anledning.

Därför var det lite jobbigt där ett par timmar att måla ute i ekängen. Ville lite granna lägga mig och dö på golvet. För de har ju inga möbler. Men klarade mig igenom det hela tack vare en stor (men ändå alldeles för liten) tallrik spaghetti och köttfärssås, samt en himla massa bullar, kakor och chokladbitar.

I fredags bjöds jag på restaurang av mina kära odalgatebarn. De känner mig nog rätt gött, för vad uppskattar jag mer än en god måltid och en öl eller två i trevligt sällskap, gratis? Mat är ju en av livets stora njutningar :D Tackar vi för.

Och ikväll bjöds det på hummer här hemma. Himmelriket. Många som vill fira att jag åker tydligen. Fast jag vet att ni alla kommer gråta er till sömns av saknad. Ett sånt där sjätte sinne ni vet.

Jag hade en poäng med det här inlägget, men tror den försvann nånstans på vägen. Lite grann som gårdagskvällen.

Nyfiken i en glasstrut

"Emmplutt misslyckas inte alltför ofta." Citat av Karolina Nilsson.

Sant.
Glider genom livet på en räkmacka.
A piece of cake.
Lätt som en plätt.
Blir det andra bullar,
ja då får jag kanske bita i det sura äpplet.
Men än så länge lyckas jag bra
med att äta kakan och ha den kvar.
Men nu i hjärnan börjar det bli en
salig skagenröra.

Eller nej..

Danni, Hanna och Linsod ska dra iväg mig på nånting om en liten stund. Jag får inte veta vad. Jag skulle vara halvt finklädd- inte klänning, men inte långkalsonger. Och så skulle jag vara hungrig..

Trolltyg i tomteskogen

Kände mig nästan lite vuxen när jag körde in i pappas jobbgarage idag. Oj oj oj. Snart äre bara portföljen och kavajen som saknas. Och en finare bil. Och villan. Och mannen. Och jobbet. Och hunden. Och ungarna. Och ansvaren. Och problemen. Och rutinerna. Och tristessen.

NEJ FIFAAN.

Tror jag fortsätter vara ovuxen några decennier till. Eller varför inte en livstid eller två?

Haha mamma och nemo här i soffan bredvid har bildat kör. De snarkar ikapp så sött så.

Annars då. Har rotat fram mina sommarkläder idag. Kändes gött o prova shorts och linnen när snön ligger kvar utanför och termometern visar ett par minus. SUCK ON THHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!

Nu tror jag den där hustomten hittat hit. Han som nöp mig i sidan igår på 84an. Han med den blå lille hatten, det grå skägget och de mossgröna byxorna, ca en aln hög. Han sprang förbi där borta vid dörröppningen nyss. Vinkade lite i farten, sprang runt som om det brann i knutarna, den lille filuren. Nej, liten filur är han visst inte, det säger det höttande långfingret tydligt och klart.


Dance the Hoochee Koochee

Knasig dag. För vet ni vad? Jag körde hemifrån och in till stan för en timmes body step. Var tvungen att göra av med lite överskottsenergi. Ville ju bara skutta runt och skrika och skratta och sjunga. Sen körde jag hem. Helt allena. För idag är dagen, kära vänner, som jag tog KÖRKORT! :D

Helt galet.

Lyckades med att lägga i ettan istället för backen det första jag gör. 
Lyckades med ca 6 kärringstopp, 4-5 vid samma rödljus.
Lyckades nästan rulla bak på en fotgängare.

Men godkänd, det blev jag. Haha. Känns lite som jag lurats att jag kan köra bil. Men ensam i bilen, då är jag grym! Firades med te, lussekatt och kaka hos grannarna. En måndag! Som inte är röd, fick jag veta. Life's good.

Ne lyckades inte hitta nån bättre bild. Inte tillräckligt glad, men det får duga.

Und now eine hutt-trick. Hutt hutt.

Sitter och kokar. Av ilska. Error på teori-proven. Kommer inte åt sidan. Jävla datorer. Det är ju inte som att jag måste plugga på det där. Ne för det är ju inte som att provet är imorrn. Helvete. Dessutom kan jag inte parkera. Känner att det här kommer gå så bra!

Ae men nu tar vi och livar upp oss. Failar man får man ju en ny chans.


Något vi satt och garvade rejält åt igår. Klockrent. Nya snapssången.
 


Spelarkväll på 84an

Fia med knuff är nog lite underskattat. Även om hanna och linsod fuskar. För inte kan jag kommit sist tre gånger i rad. För övrigt är deras käre far en sån där rolig prick. Inte sådär pappa-rolig som vissa pappor kan vara. Han kommer med väldigt annorlunda fakta om saker och ting, med håret på ändå och flinet i mungiporna. Mumlar om lite allt möjligt som ingen förstår, lite flummig sådär.

Idag kom han med små instick om Nisse Hult. Vet ni vem det är? Jag vet det fortfarande inte.

Om Maria Montazami är en glammig Luna Lovegood (från harry potter), är Ingvar en teknik-nördig Luna Lovegood.


Intressantare inlägg har funnits, jag vet. Men ni vet, trötthet o så. Fungerar ju inte riktigt då. Nattinatti.

Dubbelfitta

När jag är hungrig märker jag det oftast på mina tankar. Jag menar hungrig i magen är jag ju alltid liksom.

Men är jag hungrig blir jag en riktig liten argbigga. Sitter på bussen och irriterar mig på en människa som inte sätter sig, fast det finns lediga platser. Så stod han idiotiskt nära väggen med konstig vinkel i benen.

En annan människa bar sin matpåse konstigt. Varför håller man inte i handtagen när det finns såna? Töntigt. Dessutom, vem fan handlar på netto?

Och nån har ett jävla småleende och pratar mesigt, sluta vara en tönt. Och glo inte på mig iddi.

Då fattar jag att jag är hungrig.
Mm, en riktig liten bitterfitta. Eller dubbelfitta har jag annars hört att jag är.


Många härliga gamla godingar

Har så mycket vettigt att säga att jag helt enkelt gör så här:

Hederliga svenne-sånger
 och Good old times.

Enjoy!

Sluta whinaa! Snö är fint


Päron som simmar

Mamma: Ska du åka ensam och simma?
Jag: Japp. Jag är ändå så mkt snabbare än alla andra.
Pappa: Är dom långsamma?
Jag: Det är jag som är asgrym.
Mamma: Hon är väl som sin mamma.

Inte konstigt att jag blivit som jag blivit.

Deo, schampo, trosor, tia.
Vilken ska bort?

Trosor- det var vad jag kom ihåg att ta med till simhallen.
Nä men förändringar är väl överskattat?


Skräll

Hejhej bloggen och alla ni underbara läsare. You make my days :-)

Hihihi (a)

Idag har jag typ, eh, inte gjort så himla mycket. Spelat PES med syrrans pojkvän, det gick ju inte så bra thihi men det var kul ändå!! Så har jag ehm kört bil och sen inte så mycket mer. Ska träffa lite vänner snart så nu måste jag fixelifixa mig litegrann. :-D Åh undra vad jag ska ha på mig??? :-O Lite paniik. PUSS sötisar! Hoppas ni får en lika rolig kväll som jag<33


Nej det där går inte. Fifan. Tack o lov. Vet inte vad det kom ifrån. Nu har jag brått.
Bjuder på en härlig låt, Lill-Linas favorit I think. Haha. Älskar att den heter Inte Live.
Ha de king- tjingeling!



Fråga inte. Ingen aning, faktiskt.

I full galopp över savannen, tassarna spinner fram, de snuddar knappt vid marken.
Den gyllene pälsen speglas i solens sista strålar.
Manens vågor rör sig i takt till de starka musklerna som graciöst för lejonet framåt.
Frihet.


Nyårsafton


 

Buggen som spårade?




Det där med rubriker

Jorå sjukdomar kan man bestämma över. Igår blev det partyparty. Liten tjejmiddag hos Danni, sen fest hos Crille med de som är kvar i linkan. Kul. Men som vanligt blev folket trötta långt innan jag blev det. Ingen uthållighet där?

Har inte lagt in mina få bilder på datorn, så snodde en. Livar kanske upp inlägget? Är annars för trött för att skriva. För trött för att ens var flummig. Och skalman han är tlöött. TLÖÖTT.


RSS 2.0