Retligt

Kvällen har bestått av att lägga golv. Det är skoj så länge allt går som det ska. Dessvärre gör det ju inte det jämt. När jag ska skruva bort tröskeln sitter en skruv så hårt att den inte går att få bort. Jag kan skruva på den, men den vägrar flytta sig. Men kunde lägga bräderna under tröskeln, så det funkade ju ändå. Nästa problem:





Japp, jag var tvungen att såga av en liten liten bit på ca 2 mm x 3 cm. KUL!

Men det slutade inte där:



Hade mätt lite fel. Ca 2 mm. Så nästa problem var att få bort brädan och såga till en ny. Lättare sagt än gjort. De där brädorna sitter som berget. Så jag blev lite arg. Eller väldigt arg. Men det hjälpte inte. Brädan sitter kvar lika mycket för det. Retsticka!


(Ursäkta att jag inte skriver om något intressantare, men detta är mitt liv för tillfället)


Midsommar

Ni måste vara jättenyfikna på vad jag gjorde på midsommar! Trodde väl det! Efter att vi räddat hunden Bert-Bernt, som egentligen hette Sudden, bild härnere (snodd från Linsod), gick jag o Danni över till Hanna o Linsod för att äta mkt och gott.



Grillad fläskfilé med potatis, jordgubbar och kladdkaka bidde det. Vissa åt glass och/eller grädde till jordgubbarna, men icke jag. Så kvällen blev chill, hur mysigt som helst. Vi fyra har alltid skoj tillsammans! Slutade med att jag sov över hos Danni, för båda var ensamma hemma.

Jag gillar midsommar. Förra året var jag hos Danni. Vi två käkade tacos och en massa frukt och kollade på film.

 

Året innan var jag hos Natta och vi sprang ut i regnet för att plocka blommor. Sedan kollade vi på film.

Jag brukar alltså inte festa på midsommar, och jag har trivts riktigt bra med det hittills. Chillkvällar kan vara underskattade, och midsommar är liksom nyår och valborg överskattat , enligt mig! Hoppas ni andra hade det bra!

Trasig dörr



Kul att Lindex förtydligar att dörren är trasig med en lapp "Trasig dörr". Det förstod man ju inte annars.

Dags att städa?



Precis vad jag ville göra på midsommar!

Drippdropp drippdropp

Oj vad det regnar!

Turen till Marrans land var skoj. Ungefär så här kul hade vi:



Men vi hann med lite annat också. Onsdagen bjöd på kanonväder, så vi chillade på bryggan i solskenet. Fegisarna vågade sig inte i vattnet, förutom Marran som doppade kroppen. Själv slängde jag mig ut! Älskar att bada!

Efter ett tag blev det rätt segt att bara ligga stilla. Jag och Therese försökte hitta på nåt impulsivt, men när vi inte hittade en jumbojet att ta oss till Mallorca eller månen med, så satte vi oss alla i bilen och åkte in till den stora staden Rimforsa.

Lite sightseeing blev det genom bilfönstren, därefter en shoppingtur på det välkända ica och sedan lite picknick vid ett bord mitt i vimlet. Verkar vara en kul stad det där. Verkligen.

Grönsaksgrillspett, klyftpotatis och tsatziki stod på menyn. Och min älskade grillkrydda såklart. Gottgottigottgott!

På kvällen tog vi oss en promenix och fick efter en stund sällskap av några lokalbor. Emilia tyckte dock de var lite läskiga, och Therese gillade inte att gå i deras bajshögar. Så vi vände tillbaks igen. Fårhagen var inget för oss.

Kortspel väntade i stugan. Johanna och Marran däckade i soffan, men vi andra hade vårt te. När teet slår till, då kan allt hända. Skojskoj!


Pics

Igår var det soligt värre, härligt att hälsa på marran på bondgården. Satt ute i solen och chilla, blev mkt snack och lite spel.




Här kommer lite bilder från Dannis studentfirande:




Nu blir det lite målande, ikväll match! Hörs!

Kända bloggar

Kikade in i några bloggar på bloggtoppen för nån dag sen. Har inte läst dom förut. Förstår faktiskt inte varför så många tycker att det är roligt att läsa deras bloggar. Vad är speciellt med deras bloggar liksom? Det är i princip samma sak i de flesta:

- Idag har jag...
- Bild på kläder/skor.
- Bild på "dagens outfit"
- Försvarstal till elaka kommentarer
- Någon åsikt om någonting
- Bild från gårdagskvällens fest
- Bild på personen själv som posar eller gör grimas

Haha, i ett inlägg av någon skrev hon till en person som sagt elaka grejer till henne ett litet "försvarstal". Avslutningen: "jag har faktikst också vart en vanlig människa.." Det tyckte jag var ganska roligt!


Men vad är det som gör dom där bloggarna så speciella att de har så jäkla mycket läsare ? Det förstår jag inte. Hur svårt kan det vara liksom? ( to be continued ;P )


Dags att rösta!

För första gången ska jag få vara med :) Dessvärre har jag fortfarande inte bestämt mig för vilka jag ska rösta på. Gjorde ett test igår på aftonbladet, men resultatet dampa lite så jag fick bara se en del av de svar jag gjort. Då blev det iaf piratpartiet. Jag förstår inte hur? De tycker ju ingenting i de frågorna jag svarade på? Kanske för att jag inte är så extrem i mina svar åt något håll?

Iaf, näst högst kom moderaterna och därefter centerpartiet. Det är dem jag funtat mest på innan så möjligt att det blir nån av dem, det är sånt som märks ;)

Men det är ju så svårt! Hur ska jag veta var alla partier står i alla frågor ? Sjukt svårt att läsa sig till allt, det står ju dessutom ganska lika hos allihop känns det som. Och så måste man bli insatt i frågan innan för annars säger ju inte deras svar så mkt.

Hm, knepigt det här alltså. Men rösta tänker jag göra, och jag tror att bara man röstar på nåt parti med lite vett i skallen kan man hindra idioter som sverigedemokraterna från att komma med. Så rösta hellre på sossarna än inte alls , så säger jag!

Lite våriga bilder, vilken väg ska jag ta liksom? Passar väl in när det är val? :P









Hur man ...

... märker att pluggandet i solstolen inte är speciellt effektivt:

- Man läser om samma mening om och om igen utan att förstå vad som står.

- Man har svårt att hålla ögonen öppna.

- Man rycker till när grannarna gör något plötsligt högt ljud.

- Man börjar läsa i boken igen, men upptäcker efter några sidor att man redan läst det.

- Man vaknar av sin egen snarkning.

- Man upptäcker intorkat dregel på ena kinden.


RSS 2.0