Tidsmaskinen

Sitter på flygplatsen i KL. Har haft en helt okej resa ändå. Hade hellre varit med på avslutningsmiddagen som börjar om sådär tio minuter, men det var ingen mardröm som min förra visa run. Kul o se nya saker. Försöker slänga in ett par bilder men internet är nog för trögt här.

Kan väl säga som så, Kuala Lumpur är ingen stad för nån som vill spara pengar. Shoppingcentret hade alla butiker ni kan tänka er. Alla dyra butiker. Calvin Klein, Loius Vuitton.. ja ni hajar. Tog en varm choklad på starbucks idag, satt och läste en bok om ac/dc. Väldigt mysigt, väldigt intressant. Blev ingen tid över för att sätta mig på gräsmattan i parken idag, som en jävla luffare, som fredrik nog skulle kalla't.

Nu är det snart dags att boarda. Det är skönt att resa tillbaka i tiden, för jag landar ungefär en halvtimme efter att vi startat. Jag ska nog alltid resa västerut, då måste ju livet bli mkt längre, eller hur? :D

Inte så pjåkigt ändå

Dagen har varit förvånansvärt bra. Kom till ambassaden och fick veta att jag inte kunde betala med thai baht. Var kan man växla? undrade jag. Gubben pekade bortåt och sa: De kanske inte har öppet idag, det är helgdag. De firar typ sin nationaldag idag.

Men en halvtimme senare öppnade staden och allt gick galant. Ambassaden tog mindre än en timme och resterande dag ägnades i och utanför Twin Towers och deras gigantiska shoppingcenter. Tog en fika och läste tidningen. Gick en promenad i parken. La mig i gräset och lyssnade på filip och fredrik. Gick på bio.

Kom tillbaka till ChinaTown, som såg helt annorlunda ut än när jag lämnade den döda gatan imorse. Stånd ÖVERALLT på hela gatan. Tog ett tag att hitta hotellet, men skam den som ger sig. Har ätit malaysisk mat och nu när klockan är halv åtta på kvällen sitter jag och äter vattenmelon i sängen och tänkte dra igång en film, Remember The Titans.

Den är troligtvis betydligt bättre än bio-filmen, The Journey 2. Skiitfilm. Fast jag trodde inte den skulle va jättebra, fanns dock inte mkt att välja mellan. Klichéerna haglade och hela filmen skulle vara så jäkla klatchig. Asiaterna tyckte det var superskoj med en liten tjock utländsk kille som alltid kom med nån "rolig" kommentar. Överspelande som attan.

Dwayne The Rock Johnson liksom. Han spelade den där ultimata mannen, som alla amerikanska män vill vara. Ultravältränad, bra på allt, smart och snäll, som lärt sig allt han kan i armén.

Och töntkillen som blir kär i den snygga tjejen som inte alls är intresserad, tills han räddar hennes liv. Hon säger faktiskt: You saved me! Och tittar honom djupt i ögonen så att förälskelsen strålar. Allt är så överspelat och töntigt. Men det dödade två timmar av dagen.

Oj nu blev det nästan en recension där, det var ju inte meningen. Men jag har ju ingen och prata med, ni får ha överseende. Tjolahopp!


RSS 2.0