Tillbaka på Spot X!

 
Efter tio dagar i Byron åkte jag tillbaks till Arrawarra och Spot X. Hann med ett fallskärmshopp dessförinnan, wow! Så sjukt roligt, måste göra det igen!! :D Känner mig hemma här på Spot X. Det är husen i skogen på bilden här ovanför. Kan inte direkt klaga på läget, att bo på stranden. :)
 
Slänger in lite random bilder. Här nedanför ser ni surf school. Claudia demonstrerar surfbrädans olika delar samt pratar om havet och vågorna.

 
Sarah gömmer sig bland våra 8.4 och 9.2 ft foamies.
 
 
En tårt-tävling där de olika avdelningarna fick bidra med varsin tårta. Det var dagen jag kom tillbaka så jag kan väl inte riktigt räkna mig till något av lagen, även om vinnarnas tårta från köket fick en himla ordentlig provsmaking av en riktig finsmakare innan startskottet. En himla massa godsaker vill jag lova!
 
 
Nån vecka innan jag åkte till Byron hade vi Camp Cocktail. Jag visade alla hur man kan göra sina egna drinkar. Mojitos, Strawberry Daiquiris, Cosmopolitan och Orgasms blev det. Och en rolig fest!
 
 
Huset där alla i academy bor. Academy är de som är här 1-3 månader och betalar för allt, dvs surflektioner, mat och boende. De slipper jobba med andra ord.
 
 
The Woman Cave. Här bor vi!
 
 
Och jag har sängen precis vid dörren. :)
 
 
Hela gänget på Cake Off-kvällen. Några är bara klienter för ett par dagar och några har åkt härifrån nu, dock.
 
 
Vi som gjort tatueringar från Stueys skissblock.
 
 
Söta Issy som lämnat oss en månad för Bali! Och Nat är i Thailand, så jag är ensam svenne-banan för tillfället.
 
 
När vi åkte till Byron fick jag äran att köra denna coola troopie.
 
 
Denna helg hade vi tre instruktörstesten. Vi klarade nästan allt, men alla tre måste jobba mer på att läsa av vågorna och våra bottom turns, sen kan vi bli certifierade surfinstruktörer yeew.
 
 
Där jag jobbade innan jag åkte till Byron. För tillfället är jag daystaff så jag diskar och sopar och sånt, ganska chill måste jag säga. Men kommer hoppa in lite i photoshack också. Och har jobbat några kvällar i köket. Det är kul med lite variation.
 
 
Mojo Spot X, Arrawarra Beach, New South Wales. :D
 

RSS 2.0