Filosofi ...

.. är väldigt krångligt. Jag hade inte börjat plugga tills provet så var mkt att läsa idag. Efter ca en halvtimme gick ögonen i kors och jag förstod verkligen ingenting av det jag läste, så till slut tog jag en paus och la mig i soffan och kollade på How I Met Your Mother (så fint med stora bokstäver i början av orden, som man ska ha i titlar på engelska ;)).

Kollade kanske en kvart, sedan vaknade jag upp någon timme senare av att pappa kom hem: HEEEJ! HALLÅÅÅ!? HALLLÅÅÅÅÅÅÅ?! Och en smäll i dörren. Alltid lika härligt när föräldrarna kommer hem när man ligger och sover. De är så försynta liksom. Jaha, men efter sovandet var jag ju ännu segare, så kollade på vänner. Efter det var det mat. Sedan var klockan nästan halv nio, och då messade natta om vår promenad som vi hade bestämt att vi skulle ta. Så blev en halvtimmes promenix i halkan (akta er , det är riktigt isigt!).

Kom hem, pluggade någon timme och nu ytterligare en liten paus, höhö. Filosofi är verkligen inte mitt ämne. Jag vill ha saker svart på vitt: Såhär är det därför att X + Y = Z, typ. I filosofi försöker man förklara saker som inte går att förklara, och det är ju inte de enklaste orden de använder sig av i boken precis. Har nio sidor kvar att läsa, så bäst jag sätter igång innan jag somnar. Provet är ju imorrn liksom ...

Seeee you later alligator ! :D


Lyon - Barca

Champions League igår. 1 -1 blev det i den första åttondelsfinalen mellan Lyon och Barca. Frågar man experten Emma säger hon att det var ett rättvist resultat. Jag skulle gärna säga att Barca förtjänade en vinst, men jag tycker att Lyon kämpade på bra och Juninhos frispark var fett grym faktiskt, lurade Valdes totalt.

Det märktes att Iniesta saknades. Det blev inte riktigt samma intensiva tempo och triangelspelet som Barca brukar vara överlägsna på funkade inte riktigt som det brukar, tyckte jag. Men är ändå optimistisk till nästa match hemma på Camp Nou om två veckor :) Värt att nämna är ju också Henrys härliga mål. Det var faktiskt snyggt, hur han slängde sig fram och nickade. Något jag själv aldrig skulle vågat, hade nog hoppat in i stolpen om jag försökt. Men kul att han fick göra mål iaf :)


Nu dags för ett bad, sedan sova tidigt. Imorgon vill jag vara utsövd, dels till administrationsprovet - som kan gå precis hur som helst, har inte pluggat - och dels till mitt och lovisas boxpass på idrotten. Fett pepp faktiskt :)



Peace out suckers !

The Clairvoyant

Ni som säger att Iron Maiden inte är bra, lyssna på detta intro. Helt sinnessjukt bra! Hela låten är grym btw ;)


Lovet

Så har även detta härliga lov fått ett slut. En sammanfattning: Bodypump med fotbollstjejerna, träningsvärk, målning, träffa lovisa o planera boxlektionen, träningar, danni-dagar med ta hand om wille, pannkaksgegga och tv-tittande, firande av syster, inflyttningsfest med utgång, mer målning. Och bäst av allt: INGET PLUGG! Det kommer bli sjukt jobbigt de kommande veckorna, men fett värt att inte ha ens tittat åt böckerna på hela lovet :D

Fotbollsbrudarna, eller några iaf :) (Mitt första framträdande i Maik-kläder, stort!)


De finfina pannkakorna ;)



Danni och pållarna

Bilder

Måste ju variera sig lite ;)







Dunjackor?

Varför går vissa tjejer runt med dunjackan uppknäppt, men håller ihop den med händerna för att det är kallt ute ? Det finns ju både dragkedja och knappar ?


Feminist ?

Okej, ge mig en enda vettig, alltså vettig, anledning till att män ska ha högre lön än kvinnor inom samma yrke - så ska jag .. ja, vad? Den som kommer med en vettig anledning kan ju hitta på något, jag kan springa naken ett varv runt skolan, jag kan ställa mig mitt på stora torget och predika om absolut ingenting iklädd chockrosa trikåer, jag kan sjunga inför hela skolan - och tro mig, det sistnämnda skulle nog vara det värsta :P

Skoj - verkligen

Ne okej sjukt uttråkad och trröööötttrrrröööttttrröööööttt för jag orkar varken skriva rapport eller gå ner till duschen. Så roar mig bäst jag kan. Men humorn är det inget fel på, bara för att ingen annan förstår. Det är jättekul i vilket fall.

Fast ibland är det lite tråkigt när det verkligen är något som är helt sinnesjukt kul, t.ex. något som en lärare gör eller något som händer på en film på bio eller på bussen eller var som, och man kan knappt hålla sig för skratt, men sen kollar man sig runt och ingen annan har ens märkt att det är kul! Hallå, människor, pay attention! Ni missar massor av skojiga grejer! Hahahaha - hej!

Benny the racoon

Once upon a time there was a racoon. His name was Benny, I think.

Sommar...

Japp, nu längtar jag efter sommaren, så här kommer lite bilder från gångna somrar :)




Release me

Ni vet låten Release Me? Något om : I am the wilderness locked in a cage, a tree reaching for the sun, a glass of water longing for the ocean , the fire burning desperatly but you're controlling me ... osv , iaf att man är instängd. Så känner jag i skolan. Därför måste jag få komma ut därifrån ibland, därför klarar jag inte att vara kvar efter att vi slutat.

Jag kan få samma känsla när jag duschar eller badar , när jag sitter vid datorn eller tv:n för länge eller något liknande, jag måste bara komma bort därifrån, komma ut, få frisk luft och röra på mig! Isch det är nog en av mina största mardrömmar, att bli instängd.

Men skolan gör att jag känner mig instängd, ingen fritid, ingen ork. Jag vill vara fri att själva välja vad jag ska göra, men friheten får vänta ett och ett halvt år till. Och som jag väntar, väntar och längtar, efter den dagen vi får åka runt i staden i vita kläder och skrika : FY FAN VAD VI ÄR BRA! Och det förtjänar vi, efter att i så många år varit instängda i skolan.

RSS 2.0