Gårdagens moppeäventyr

Igår hyrde grabbarna moppar o så åkte vi en tur. Först nåt vattenfall. Bara att hitta dit var ett litet problem, blev ett extra varv o ett antal stannande då vi fick fråga efter vägen- nej inte min idé. Men till slut kom vi fram. Då väntade trappor, trappor och åter trappor. Så kom vi fram till- det här:

(sorry orka inte vända på bilden, måste lägga in dom i angies dator isf- ni fattar nog poängen)


Brist på regn o vattenfallet hade torkat ut. Jahopp. Men de va rätt kul o ge sig in i djungelns mörka snår ändå, kikade lite efter ormar o såna coola grejer men såg bara en ödla o en fjäril. Lite anekdoter till intressseklubben.




Blev inte mkt bilder för någon, behöver ju inte nämna namn, hade glömt ladda batterierna när hon för en gångs skull hade med kameran.

Men efter det begav vi oss till kata beach, dock efter en ganska onödig omväg á la birk. Det härliga med patong är ju att alla gator är enkelriktade så ska man tillbaka får man åka runt halva stan. Men hungriga och med träsmak i röva va vi framme på beachen, där vi åt, lekte med bollar och solade. Några snorklade lite, själv slumrade jag sött i sanden.



Alberto strikes a pose.

Det var allt från patong denna gång, ska försöka få in fler bilder i fortsättningen, blir ju lite roligare då :) Nu väntar frulle, dagens bästa mål, o sen stranden. Tjingtjong långkalsong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0