Bra vecka i Thailandet

I onsdags vare tänkt en dag på beachen, men vid lunch-tiden började molnen hopa sig och regnet sa hej kaj. Blev istället att ta med klassen för två timmars bowling. Därefter åkte vi till harrys och käka himla gott kött. Reprisen av sverige-holland visades, grym match!

I torsdags sa solen hallååååå bojje! Det blev en dag på stranden med beer frisbee och massa bad. Älskar att bada!

I fredags vare mexican night. Bosses suveräna taco-buffé. Sombrero-hatten på och spansk musik i bakgrunden. Segstartade elever men efter en stund blev det att göra ett par margaritas och annat smått o gott. En kväll på rock city med hela gänget. Skojskoj!

Igår en emma-fredrik-dag på karon beach och ultra-god lax på bangla steakhouse innan vi la oss och kollade klart på säsong 4 av rederiet. Har t.o.m börjat på 5an. Riktigt rolig serie med alla svenska skådisar man kan tänka sig o några till.

Idag skiner solen och vi sitter i loungen och spelar worms på fredriks iPhone. Haha kul spel. Shae o hannah åkte i tisdags, jayjay åkte idag, nick o alicia imorrn. Blir tomt. Bara jag, fredrik o charlotte kvar. O den nya danske läraren o hans kompis.

Nu blire nyttigare (nyttigare- inte nyttiga) tider. Mer träning, mindre sötsaker och mindre alkohol. Inte för att jag överkonsumerar. Är bara dags för det nu. Sköjsköj! :D Tjing.

Kul med nya kompisar förresten. Vissa bara klickar man med.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0