Whatup Whatup!

Vilken härlig dag! Imorse väckte klockan mig strax efter klockan fem. Det var fortfarande mörkt och iskallt! På med mjukisar och ner till stranden. Där väntade en halvtimmes yoga i soluppgången. Därefter en stabil frulle med havregrynsgröt (tyvärr gjord pa mjolk och utan salt - inget att rekommendera med det duger la at en hungrig stackare som mig), jordnötssmör och apelsinskivor.
 
 
 
Så slängde jag pa mig våtdräkten, vaxade brädan och begav mig ner mot stranden. Knappt några vågor, sa efter lite övervagande vandrade jag över kullen till nästa strand, Mullawarra. Vågorna var 'pumping'! (Nej, vissa ord går inte att översätta till svenska.)
 
 
Hade en av mina bästa surfsessions nånsin! Det bästa är att jag borjar överkomma min rädsla för större vågor. Jag börjar förstå vad vågorna ska göra, och genom att kunna läsa av vattnet vet jag också var jag bör vara. Det ar sa jäkla coooooolt! Att titta på en strand och se var vågorna ser bra ut (ibland går det bättre än andra gånger), paddla ut och se när jag kan komma över en våg och när jag maste göra en eskimåsnurr (snurra runt med bradan under vågen). Att veta var jag bör sitta, vart jag bör paddla, vilken våg som kommer att bli bra och vilket håll vågen kommer att gå. Det är häftigt!
 
 
Annars snurrar livet pa. Ar tillbaks i mitt kara photoshack, dar jag hor hemma. Ar teamleader tillsammans med danske Emil fran bilden ovan. Vi haller pa att gora en promo-video, det ar faktiskt jattekul! Lagger upp den nar den ar klar, kommer bli grym. 
 
 
Vi hade en fullmoonsurf har forra manaden. Det var molnigt denna fullmane sa gick inte men nasta manad ar vi pa't igen. Det var en riktigt cool upplevelse! Man ser ganska bra nar man tittar ut mot vagorna, sen nar man paddlar far man ga lite pa kansla. :D
 
 
 
Folk kommer och gar har, men alla ar sa himla goa! Det ar alltid trakigt nar folk aker, men det ar alltid kul nar nytt folk kommer in. Det ar fortfarande ett par stycken som varit har langre an jag.
 
 
Dress-up surfing!
 
Hjalper fortfarande till pa lektioner nar jag far tid. Fick halla i snacket infor en forsta lektion, det var sjukt kul!
 
Slip'n'slide!
 
Nar vagorna nar for trakiga kan man ta sig till 'the rock pool', dar man kan hoppa i fran klipporna och bada precis bredvid havet.
 
Jag har njutit av lugnet over vintern, men nu gar det mot sommar, varme och 'busy times' - det ska bli spannande! Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0